Aesop Store

location:

type:

Concept of store interior design

area:

40 m2

year:

2024

completed:

photography:

The soft integration of the store into the historic center of the city will provide a continuous aesthetic conceptual line between the facade of old European houses of this era and the historically focused interior of the establishment. The floors in the entrances of the 18-19th century architecture, in turn, are one of the main attributes of this space.

The combination of only natural materials is not accidental. None of the objects takes too much attention and does not distract from the main product. The balance of mass is achieved through a proportional ratio of small and voluminous elements.  All interior details are fascinating both individually and in combination with each other. At the same time, if you take away at least one of them, the composition will not be complete.

Tinted mirrors make the space look larger. Mirrored and metal surfaces gently diffuse light around the perimeter, and due to the absence of a central lighting device, the focus shifts to the products on display.

Aesop Store

The soft integration of the store into the historic center of the city will provide a continuous aesthetic conceptual line between the facade of old European houses of this era and the historically focused interior of the establishment.

Beige

Beige is a minimal apartment designed for rent. Space had to meet the taste requirements of the residential real estate market in Ukraine, and be universal and relevant in the context of time and location.

VAO

VAO is a modern apartment for a young couple expecting a child. There are always blooming flowers and handmade pottery as the best representing of brisk and loving life inside the home.

Red

Red is an apartment with a modern interior, where on 45m2 Koot bureau managed to place a spacious bedroom, kitchen-dining room, corridor with wardrobe room and bathroom.

Forest House

The main idea behind creating the Forest house is to integrate an owner completely into the wild. Human-nature confrontation in this case can be a part of a therapy or remedy from the uncalm rush.

DSM

DSM is an interior design project for a private client, a family with a child. The concept is based on combining wooden surfaces, gray tiles in different shades and formats, delicate black details, and gray-beige fabrics.

Aesop Store

location:

type:

Concept of store interior design

area:

40 m2

year:

2024

completed:

photography:

The soft integration of the store into the historic center of the city will provide a continuous aesthetic conceptual line between the facade of old European houses of this era and the historically focused interior of the establishment. The floors in the entrances of the 18-19th century architecture, in turn, are one of the main attributes of this space.

The combination of only natural materials is not accidental. None of the objects takes too much attention and does not distract from the main product. The balance of mass is achieved through a proportional ratio of small and voluminous elements.  All interior details are fascinating both individually and in combination with each other. At the same time, if you take away at least one of them, the composition will not be complete.

Tinted mirrors make the space look larger. Mirrored and metal surfaces gently diffuse light around the perimeter, and due to the absence of a central lighting device, the focus shifts to the products on display.

VAO

VAO is a modern apartment for a young couple expecting a child. There are always blooming flowers and handmade pottery as the best representing of brisk and loving life inside the home.

Forest House

The main idea behind creating the Forest house is to integrate an owner completely into the wild. Human-nature confrontation in this case can be a part of a therapy or remedy from the uncalm rush.